lördag 27 mars 2010

Kennelhosta...

... vad ska det vara bra för??

Som tur är det redan borta, fast två nätters hostande blev det!

Men det är glömt nu... Hallå där matte! Nu får det räcka med data, nu leker vi!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Hej på er!
Kennelhosta är inte så kul, det är ju inte farligt men besvärligt och smittar lätt.
Gaia växer så det blir nog valpar hos oss om fyra veckor ungefär. Hon har blivit rund om magen redan och vi hoppas både hon och valparna får må bra under hela dräktigheten. Naturligtvis vill vi det blir ett gäng friska krabater och vi längtar till att pyssla med småttingar igen.
Bobby är tillbaka hos oss och han är en stor kille men så snäll och han respekterar tikarna på ett bra sätt. Vi hoppas hitta ny ägare till honom som kanske också är intresserad av jaktträning med honom.
Just nu är det fullt i huset med två hanar och tre tikar men det går otroligt bra. Jag bjöd Bobby på morot men han trillade den i munnen ett tag och sedan bjöd han sin syster Mora att ta den ur hans mun. Våra hundar älskar rå potatis men det var också konstigt för Bobby och med den gjorde han samma sak, inbjöd snällt Mora att ta den ur hans mun. Härlig kille och det hoppas jag du är också Casper.
Hälsningar från Tallmora kennel.

Casper sa...

Hej Lisa,
Vad roligt det är att följa allt spännande som händer på Tallmora :-).
Nej, kennelhosta är verkligen inget kul och som tur är låter det mycket värre än vad det är. Denna gång kom det plötsligt i torsdags kväll och nu (söndag morgon) är det som bortfluget. Lite hosta bara precis när han vaknade imorse. Skönt!
Och Casper är lika solig som vanligt utom precis under hostattackerna.
Han har ett härligt temperament! Lite slygelaktig just nu, men det går ju snart över.
Hoppas allt fortsätter i frid och fröjd med Gaia och att ni snart hittar ett nytt hem till Bobby! Hur stor är han egentligen? Casper är inte så stor än, men det beror kanske på vad man jämför med?
Hälsningar,
Agneta